ik heb interesse

Tessto bvba

Kempenstraat 41

3950 Bocholt

België

 

T. 011-66 32 63

info@tessto.be


Bedrijfsprofiel

TESSTO

Tessto is een projectontwikkelaar, die in eigen beheer bouwgronden aankoopt voor de bouw en verkoop van open of half open bebouwingen en van grote projecten zoals appartementen.
Wij bouwen onze woningen met een grote diversiteit in architectuur en stijl, van modern tot klassiek met steeds een hoge afwerkingsgraad en met een vakbekwaam team.
Een kijkje op ‘gerealiseerde projecten’ en ‘lopende projecten’ geeft u een idee van onze werken.

Ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector heeft ons, naast een expertise op het gebied van comfort, veiligheid en energiezuinigheid van woningen, ook inzicht gegeven in de eisen, die er door huidige en toekomstige huizenkopers gesteld worden aan wonen. Wij staan dan ook open voor vernieuwende architectuur, voor alternatieve materialen, voor verfrissende ideeën en voor niet alledaagse of speelse indelingen van woningen.

Bij voorkeur kiezen wij voor onze bouwplaatsen rustige, groene locaties met tegelijk een gunstige ligging ten opzichte van allerlei voorzieningen. Zo combineren wij leven, wonen, ontspannen en genieten tot een compleet woongenot.

Bij al onze projecten krijgen de kopers altijd ruime keuzemogelijkheden wat betreft de binnen afwerking. Daarnaast kan bij open- en halfopen bebouwingen de koper er voor kiezen de afwerking geheel of gedeeltelijk zelf uit te voeren. Bij appartementen is de volledige afwerking evenwel altijd in handen van Tessto.

Doordat wij in eigen beheer aankopen, bouwen en verkopen kunnen wij fraaie, degelijke, met kwalitatief hoogwaardige materialen afgewerkte woningen en appartementen realiseren tegen een aantrekkelijke prijs.