ik heb interesse

Tessto bvba

Kempenstraat 41

3950 Bocholt

België

 

T. 011-66 32 63

info@tessto.be


2 ruime energiezuinige pastorijwoningen te Maasmechelen

  • 01
  • 02

Deze halfopen nieuwbouwwoningen zijn gelegen te Maasmechelen-Leut, Ganzenpoelstraat 26B en C, in een landelijke omgeving vlakbij de Maas, op slechts 5 minuten van het centrum van Eisden met alle nodige bevoorrading.

De woningen worden opgetrokken in rood-bruine handvormsteen, met rode dakpannen “oud latem” en het typische pastorijschrijnwerk voorzien van de nodige sierluiken.

Woning 1 is ingedeeld als volgt:

- het gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping, bureau of slaapkamer, wasplaats, een ruime leefruimte met veel lichtinval en open keuken, een berging;

- de verdieping: nachthal met luik naar de zolder, 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer met bad, douche en wc.

Woning 2 is ingedeeld als volgt:

- het gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping, wasberging, een ruime leefruimte met open keuken;

- de verdieping: nachthal met luik naar de zolder, 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche en wc.

Verder beschikken de woningen over een private tuin en is er nog een vergunning voor het plaatsen van een carport.

De woningen worden casco verkocht. Wij kunnen ook zorgen voor de verder afwerking van de woning. Op die manier zorgen wij ervoor dat alle werken vlot verlopen en kan u de woning toch inrichten naar uw eigen smaak.

De ruwbouwwerken zullen starten in het najaar van 2019 en de woningen zijn vermoedelijk water-en winddicht in het voorjaar van 2020.

Deze woningen worden verkocht via de vastgoedmakelaar Group I.N.C te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 426A: www.group-inc.be Tel: 011/24.16.01 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lot

 
Lot 1 - 02a42ca Gelieve voor de verkoopprijzen contact op te nemen met Group I.N.C
Lot 2 - 02a20ca Gelieve voor de verkoopprijzen contact op te nemen met Group I.N.C

 

Download plannen

Download lastenboek casco

Download lastenboek afwerking