ik heb interesse

Tessto bvba

Kempenstraat 41

3950 Bocholt

België

 

T. 011-66 32 63

info@tessto.be


3 ruime energiezuinige pastorijwoningen te Neerpelt

  • 01
  • 02

Deze nieuwbouwwoningen, waarvan 2 halfopen en 1 gesloten bebouwing, zijn gelegen te Pelt-Neerpelt, Hamonterweg 130B, C en D. Op minder dan 10 minuten van het centrum van Neerpelt en 20 minuten van Valkenswaard.

De woningen worden opgetrokken in rood-bruine handvormsteen, met rode dakpannen “oud latem” en het typische pastorijschrijnwerk voorzien van de nodige sierluiken.

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping, een inpandige garage en een wasplaats. Verder is er een ruime leefruimte met een open keuken en aansluitend een berging.

Bij woningen 1 en 2 is er op het gelijkvloers nog een bureau voorzien.

Op de verdieping bevindt zich de nachthal met vaste trap naar de zolder, een toilet, een ruime badkamer met bad en douche en 3 slaapkamers.

Verder is er een ruime zolder waar eventueel nog een extra slaapkamer/hobbyruimte gemaakt kan worden.

De woningen worden casco verkocht. Wij kunnen ook zorgen voor de verder afwerking van de woning. Op die manier zorgen wij ervoor dat alle werken vlot verlopen en kan u de woning toch inrichten naar uw eigen smaak.

De bouwwerken zijn reeds gestart en de woningen zijn vermoedelijk water-en winddicht najaar 2019.

Deze woningen worden verkocht via de vastgoedmakelaar Group I.N.C te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 426A: www.group-inc.be Tel: 011/24.16.01 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lot

 
Lot 1 Gelieve voor de verkoopprijzen contact op te nemen met Group I.N.C
Lot 2 Gelieve voor de verkoopprijzen contact op te nemen met Group I.N.C
Lot 3 Gelieve voor de verkoopprijzen contact op te nemen met Group I.N.C

 

Download plannen

Download lastenboek casco

Download lastenboek afwerking